mazallah zehirlenirsiniz

bloglar ahmetduzen

Aman Bilgi İçeren Bloglara Girmeyin. Mazallah Zehirlenirsiniz

Her şeyi doğru yapmakta olduğunuzu hissediyorsunuz, ancak ayda web sitenize 1.000 ziyaret alabiliyorsunuz ve yalnızca birkaç yayınınız arama trafiği alıyor.
Yayınlarınızın her biri ayda birkaç bin arama ziyaretine ulaşamıyorsa, yanlış bir şey yapıyorsunuz demektir. İşte, hak ettiğiniz kadar çok arama motoru trafiği almamanızın sebepleri:

Siteniz Dizine Eklenmemiştir. Siteniz indekslenmez ise, size trafik gönderemezler. Peki dizine nasıl eklenirsiniz? Google (ve diğer arama motorları) sitenizi otomatik olarak dizine ekleyecek, ancak işlemi hızlandırmak için birkaç adım aşağıda açıklanmıştır:
Google XML Site Haritaları eklentisiyle bir XML site haritası oluşturun. Site haritanızı Google Web Yöneticisi Araçları aracılığıyla Google’a gönderin. Siteniz daha popüler hale geldiğinde, Google daha sık ziyaret edecek ve içeriğinizi daha hızlı dizine ekleyecek.

İnsanların Aradığı Bir Şey Yazmıyorsunuz. Bir blog yazısı yazmanın ilk adımı, insanların bilmek istediklerini bulmaktır. Bu adımı atlamak, insanların satın almak istediklerini araştırmadan bir iş kurmak gibidir. Arama trafiğini istiyorsanız, anahtar kelime araştırması yapmanız gerekir. Fakat dürüst olmak gerekirse, bunu ne sıklıkta yapıyorsunuz? Gerçekten aradığınız anahtar kelimeler etrafında içerik oluşturmak sizin işinizdir. İnsanların hangi anahtar kelimeleri aradıklarını bulmanıza yardımcı olmak için Ahrefs veya SEMRush’a göz atın.

Anahtar Kelimeye Odaklanmış Mesajlar Oluşturmuyorsunuz. Aynı satırlarda, kullanıcıların hangi anahtar kelimeleri kullandığını bir kere öğrendikten sonra, o anahtar kelimeler için özel bir içerik oluşturmanız gerekir. Anahtar kelime araştırmanız sırasında, kitlenizle alakalı olan ve ayda 500’den fazla aranan bir anahtar kelime listesi oluşturun. Sonra her anahtar kelime için bir blog yazısı yazın.

Anahtar kelimelerinizi başlıklarınıza koymuyorsunuz. Başlığınız, arama trafiğini almak için yayınınızın en önemli parçasıdır. Google’da bir şey yaptığınızda, arama yaptığınız anahtar kelime daima başlıkta, çoğunlukla başlığın tamamında ve önünde yer alır. Belirli anahtar kelimeler için sıralamaya başlamak istiyorsanız, başlıkta ve ön tarafta olması gerekir.

Mesajlarınız Kesin Değil. Unutmayın, alakalı, kaliteli arama sonuçları vermek Google’ın işidir. İdeal olarak, her bir anahtar kelime için en iyi, en kapsamlı web sayfası her zaman en iyi puanı alacaktır. Örneğin, başkası otoritesi ile başkasının her kuytu köşesini ve açıklamalarını kapsayan 3.000 kelimelik bir yazı yazarken “arama motoru trafiğini nasıl elde edersiniz” konusuna 100 kelimelik bir yazı yazdıysanız, Google bir yol bulacaktır ve 3.000 kelimelik mesajı en üste koyacaktır. Sizinkini de yol kenarına bırakıverecektir.
Her blog yazısı ile amacınız, söz konusu anahtar kelime için nihai kaynak oluşturmaktır. Blog yazısı başına 2.000 kelime iyi bir kural.

Paylaşılabilir İçerik Oluşturmuyorsunuz. Yapılan bir araştırmaya göre, Google’ın arama sonuçlarının az birazda olsa Tweet sayısına dayandığını doğruladı. Araştırmada tweet sayısı ile arama sonucu sıralamaları arasında doğrudan bir korelasyon buldular. Ortalama olarak 7,500’den fazla tweet içeren URL’ler, anahtar kelimeleri için 5. sırada yer aldı. Bu da mantıklı. İnsanlar blog yayınınızı paylaşıyorsa, arama sonuçlarında buna değer bir şey olduğunun iyi bir işaretidir.

İç ve Dış Bağlantılarınız Yoktur. Belli bir anahtar kelime için nihai bir kaynak yaratmanın bir yolu, hem blogunuzda hem de harici olarak ve içeride başka kaynaklara link vermektir. İç ve dış linkleme neye yarar: Blog yazınızı daha değerli hale getirir.
Bu konu hakkında diğer içerikleri Google’ın bulmasını kolaylaştırıyor. Backlink almanın en iyi yollarından birinin diğer blogculara link vermek olduğunu buldum.

WordPress’i Kullanmıyorsunuz. WordPress’i kullanmanın faydalarından biri, dizine kolay sayfalar üretmesidir. Web siteniz kolay bir şekilde indekslenirse Google web sitenizi daha yüksek sıralamaya koyacaktır. WordPress kısmen en iyi web sitesi oluşturma platformu olarak kabul edilmektedir çünkü tüm üst çevrimiçi kaynaklar bu şekilde oluşturulmuştur. Ve bunu kullanan insanlar bunu başkalarının kullanmasını tavsiye ediyor. Buradaki anahtar, iyi kodlanmış bir web sitesine sahip olmak ve WordPress bunun sizin yerinize yapıyor.

Resimlerinizi İyileştirmiyorsunuz. Resimlerinizi optimize etmek, arama motoru sıralamalarını iki şekilde de yardımcı olacaktır: Büyük olasılıkla Google’ın resim aramasında trafik alırsınız. Google’a birincil anahtar kelimenizin ne olduğunu söylemenin bir başka yolu da budur. Fotoğraflarınızı optimize etmenin üç yolu şudur:
Resimlerinizi sitenize yüklemeden önce [keyword-phrase.png] olarak kaydedin. Alt metinleri [anahtar kelime öbeği] olarak ekleyin. Başlık etiketini [anahtar kelime öbeği] olarak ekleyin.

Sonuç olarak; Anahtar kelime araştırma yürütme rutinine girdiğinizde, bir anahtar kelime seçerseniz ve içeriği yazarsınız, arama motorları için yazmaya çok fazla önem verirsiniz. Yazdıklarınız robotik hale gelir. Birinin yazılarınızı okumasını ve sevmesini gerektirmez. Sadece arama motorlarında bulunsun yeterlidir. Bu adımları atmanızın nedeni, insanların okumak istediklerini öğrenmenin ve bulması kolay bir tabakta sunmanın en etkili yolu budur. Teşekkürler. Kıvır Düzen

anahtar kelimeler ve metatag: web sitesi hit arttırma programı, site hit arttırma, site trafiği arttırma programı, site hit arttırma programı indir, organik hit arttırma, piketi, piketi indir, site trafiğini arttırmak, hit arttırma sitesi, hit arttırma botu, youtube izlenme arttırma sitesi, hit kazan, Yazdıklarınız robotik hale, etkili yolu budur. Teşekkürler. Kıvır Düzen

mazallah zehirlenirsiniz’ için 2 yanıt

Yorum bırakın